Om oss

Vad gör vi?

Vi har en bred erfarenhet av dokumentering, analys och utvärdering. Våra tjänster sträcker sig inom områdena Systematiskt Brandskyddsarbete (SBA) och Systematiskt Arbetsmiljöarbete (SAM) samt utbildning inom dessa områden.

Vilka är vi?

Grunden för Arbetsmiljögruppen är våra medarbetare. Många av oss har tidigare arbetat inom olika branscher som ger nyttig erfarenhet för vårt arbete på Arbetsmiljögruppen. Viktigt för oss är den personliga kontakten vi skapar med våra uppdragsgivare. Vi är inte störst på marknaden och försöker inte bli det heller. Det vi strävar efter är kvalitet och en personlig kontakt som resulterar i en trygg och bra arbetsmiljö.

Var finns vi?

”Den som inte är född smålänning, får försöka ta sig fram på annat vis…” Arbetsmiljögruppen är inget undantag…

Vi finns bland vackra sjöar och stenmurar i  Växjö, mitt i Småland. Men det finns förgreningar ut i landet. På flera orter så har vi lokala medarbetare som arbetar på distans.

Vart ska vi?

Vi skall genom samarbete med er hjälpa till att ta väl hand om era resurser, nämligen de som arbetar hos er och de lokaler ni arbetar inom. Genom att samverka och bygga vidare på detta, kan vi erbjuda er hjälp till att skapa en trygg och trevligare arbetsplats. En bra och trygg början är att kontakta Arbetsmiljögruppen för att se vad vi kan hjälpa dig med.

 

Vi hjälper er med allt inom SAM, SBA, Arbetsmiljöarbete, Systematiskt Brandskyddsarbete, Arbetsmiljödokumentation, Brandskyddsdokumentation, arbetsmiljöarbete, brandskyddsarbete, arbetsmiljö, brandskydd, psykosocial, organisatorisk, dokumentation, konsult, konsulthjälp, Arbetsmiljökonsult, AMG, Arbetsmiljögruppen i Växjö, Kronoberg & Småland.